Tabulka mléčné čokolády
Vychutnejte si hladký a krémový svět mléčných čokoládových tabulek, vyráběných v čokoládovně Chocotopia, které nabízejí sladký a uspokojující čokoládový zážitek. Naše mléčné čokolády jsou vyrobeny z nejlepších belgických kakaových bobů a čerstvého mléka a jsou ceněny pro svou jemnou sladkost a krémovou texturu. Ideální pro ty, kteří si chtějí užít jemnou a sladší čokoládovovou chuť.
Řazení produktů
Výpis produktů
25g mléčná 44% čokoládová tabulka slazená přírodní vlákninou bez přidaného cukru
100g mléčná 44% čokoládová tabulka slazená přírodní vlákninou bez přidaného cukru s konopnými semínky
100g mléčná 44% čokoládová tabulka slazená přírodní vlákninou bez přidaného cukru s mandlemi
100g mléčná 44% čokoládová tabulka slazená přírodní vlákninou bez přidaného cukru s lískovými ořechy
100g mléčná 44% čokoládová tabulka slazená přírodní vlákninou bez přidaného cukru s pistáciemi a lyofilizovanými malinami
100g mléčná 44% čokoládová tabulka slazená přírodní vlákninou bez přidaného cukru
Ovládací prvky výpisu
Umění výroby mléčných čokoládových tabulek
Výroba mléčných čokoládových tabulek Chocotopia vyžaduje preciznost k dosažení dokonalé rovnováhy mezi sladkostí a krémovostí. Například při výrobě mléčné čokoládové tabulky s karamelem a solí je potřeba pečlivé temperování, aby se belgická čokoláda plynule propojila s bohatým karamelem a správným nádechem soli. Podobně mléčná čokoládová tabulka se zázvorem a citronovou kůrou kombinuje pikantní a citrusové tóny s krémovou belgickou mléčnou čokoládou a to díky pečlivému párování chutí.
.png)
Nejčastější otázky na tabulku mléčné čokolády
Čím se liší mléčné čokoládové tabulky od hořkých čokoládových tabulek?
Mléčné čokoládové tabulky obsahují mléčnou sušinu, která dodává krémovou texturu a sladší, jemnější chuť ve srovnání s hořkou čokoládou. Hořká čokoláda má naopak vyšší obsah kakaa a méně cukru, což jí dává bohatší a intenzivnější chuť s pevnější strukturou.
Jak skladovat tabulky mléčné čokolády?
Aby si mléčné čokoládové tabulky zachovaly krémovou texturu, skladujte je na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční světlo a silné pachy. Ideální teplota pro skladování je mezi 15-18 °C. Správné skladování pomůže zachovat jejich kvalitu a předejít změnám v textuře nebo chuti.
Mohou být mléčné čokoládové tabulky použity při pečení?
Ano, mléčné čokoládové tabulky jsou skvělé pro pečení a dodají sušenkám, dortům a dalším dezertům krémovou a sladkou čokoládovou chuť. Stačí čokoládu nasekat nebo rozpustit podle požadavků vašeho receptu. Hladká a bohatá chuť mléčné čokolády může vylepšit různé druhy pečených dobrot.
Čím jsou mléčné čokoládové tabulky Chocotopia tak jedinečné?
Mléčné čokoládové tabulky Chocotopia vynikají díky našemu závazku ke kvalitě a inovacím. Čokolády jsou vyráběné v našem moderním zařízení v Průhonicích, nedaleko Prahy, v České republice, kde, spojujeme pokročilou technologii s hlubokou vášní pro výrobu čokolády. Naše dlouholetá tradice dokonalosti zajišťuje, že každá tabulka, kterou vyrábíme, splňuje nejvyšší standardy chuti a kvality a přináší výjimečný chuťový zážitek.


.png?6870cd92)

